Elektriciens

Elektricien Sinaai-Waas - A.E.D.T.

AEDT - of Algemene Elektrowerken De Tollenaere genaamd - is een jong bedrijf gevestigd in Sint-Niklaas. Oprichter Jurgen De Tollenaere is door zijn meer dan 10 jaar vakkennis uitgegroeid tot een bekwame vakman in zijn stiel. Zijn passie voor een perfecte afwerking en oog voor detail overtuigde hem enkele jaren terug, om van zijn beroep een levenswerk te maken en zelfstandig te worden. Sindsdien voert hij alle werken zelf uit en is die passie naar perfectie zijn handelskenmerk geworden. Hij staat U, als klant, bij met raad en daad maar luistert steeds naar uw behoeften en verlangens.

Nieuwbouw & Renovatie
AEDT is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bestaande of nieuwe installaties in nieuwbouw- of renovatiewoningen, appartementen of winkelinrichtingen. Dit zijn slechts enkele van de zaken waarvoor U bij AEDT terecht kan. Ook voor herstellingen kan u bij AEDT terecht.

A.E.D.T.

Vakgebieden: elektricien, zonnepanelen, domotica, videofoon

A.E.D.T. contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar A.E.D.T.. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.