Elektriciens

Elektricien Dessel - Algemene Bouwwerken Nys - Driesen

Algemene Bouwwerken Nys-Driesen nv werd in 1978 opgericht door Erik Nys en is in de loop der jaren van een kleine familiale onderneming uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwwereld waar ondertussen de 2e generatie aan het roer staat. De onderneming is gevestigd in Dessel waar zij beschikt over ruim 3ha KMO zone want ondertussen telt de hele groep Nys meer dan honderd medewerkers die dagelijks met het nodige enthousiasme garant staan voor de verdere groei en toekomst van het bedrijf. Ondanks het groot aantal werknemers blijft onze structuur compact en doorzichtig waardoor er geen tijd en geld verloren gaat en de opdrachtgever steeds weet met wie hij werkt.

Algemene Bouwwerken Nys-Driesen is over de jaren heen geëvolueerd van een kleine aannemer tot een volwaardige bouwpartner die dankzij haar erkenning klasse 8 de meeste bouwprojecten volledig in eigen beheer kan realiseren. Mede door een strategische keuze is zij gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande projecten in de openbare sector. Zowel sociale huisvesting als scholen en sportaccommodaties behoren tot de dagelijkse uitvoering. Ook grotere particuliere bouwwerken (appartementen, woonerven, …) maken deel uit van de bezigheden. Om dit deel in goede banen te leiden alsook voor het realiseren van bouwprojecten in eigen beheer en het aan- en verkopen, werd in 2001 DOMUS-immvest opgericht.

Algemene Bouwwerken Nys - Driesen contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Algemene Bouwwerken Nys - Driesen. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.