elektriciens Aartselaar | Datasar bvba

Elektricien Aartselaar - Datasar bvba

Domotica is het automatiseren van een woning met als doel een betere kwaliteit van wonen en leven te bieden. Hierbij is ook het pluspunt dat U bespaart op energiekost en onderhoud.

Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

De meeste toepassingen vindt men in de keuken en de badkamer evenals voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik. Typische toepassingen zijn :

  • Klimaatregeling
  • Lichtregeling
  • Beveiliging
  • Telecommunicatie en informatie
  • Sanitair

De tweede generatie domotica is standaard voorzien van een zogenaamde ethernet aansluiting. Via deze aansluiting kunnen audio/video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen op een eenvoudige manier worden gekoppeld. Hierdoor kan men thuis maar ook van op kantoor het domoticasysteem beheren via de pc of pocket-pc. Zo kan men bijvoorbeeld via internet de camerabeelden volgen en ingrijpen wanneer een leverancier het licht heeft laten branden. Of kan men de aanwezigheidssimulatie opstarten zodat het lijkt alsof men thuis is.

Datasar bvba

Vakgebieden: elektricien, domotica

Datasar bvba contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Datasar bvba. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.