Elektriciens

Elektricien Aalst - De Klussenier Nick De Backer

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman aan wie u met een gerust hart uw renovatie, onderhoud of verbouwen kunt toevertrouwen? De Klussenier regelt voor u de complete verbouwing! U kunt rekenen op een vrijblijvende offerte. De levering van materialen, inhuur van collega's etc, tot aan de oplevering houdt hij de regie in eigen hand. U heeft slechts één aanspreekpunt die alles voor u regelt.

Snel, goed en betrouwbaar dragen wij hoog in het vaandel en dat bewijzen De Klusseniers dagelijks. Kijk mee wat De Klussenier voor u kan betekenen, uiteraard met garantie!

Voor alle werken, ook de kleinere, is De Klussenier uw partner.

Eén van de belangrijkste werkzaamheden van een Klussenier is installatiewerk in de breedste zin van het woord. Het aanleggen van elektriciteit, loodgieterij, leidingen en isolatie zijn onderdeel van werkzaamheden die uw wooncomfort verbeteren.

De Klussenier Nick De Backer contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De Klussenier Nick De Backer. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.