elektriciens De Haan | DP Klimair
elektriciens De Haan | DP Klimair
elektriciens De Haan | DP Klimair
elektriciens De Haan | DP Klimair
elektriciens De Haan | DP Klimair

Elektricien De Haan - DP Klimair

De Petter Klimatisatie Airconditioning  zorgt voor een elektrische installatie voor U van toepassing is. Dit voor zowel huishoudelijk alsn voor KMO en industrie.


Om de veiligheid van uw elektrische installaties te waarborgen dient u als klant wettelijk verplicht om de 25 jaar uw huishoudelijke elektrische installatie te laten keuren. Ongeacht wie een woning verkoopt moet een verslag van de elektrische keuring kunnen voorleggen.

Welke elektriciteitswerken er ook moeten uitgevoerd worden, wij helpen u graag verder. Dit geldt zowel voor renovaties als nieuwbouw.

Bij de plaatsing van keukens, badkamers, slaapkamers, ... leggen wij ook nieuwe leidingen en verder maken wij zekeringskasten klaar voor de keuring.
We doen voor u alle nieuwe plaatsing, onderhoud en herstellingen en bieden u een elektrische installatie die het hele jaar door functioneert zonder problemen.


Bekijk zeker onze website voor verdere informatie. https://www.dpklimair.be/

DP Klimair contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar DP Klimair. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.