elektriciens Mol | Vedelek

Elektricien Mol - Vedelek

Heb je bouw- of verbouwplannen?  Denk je aan een domotica-installatie voor je nieuwe woning?  Wil je graag advies over de uitgebreide mogelijkheden met KNX domotica?  Dan ben je bij Vedelek te Mol aan het juiste adres.  In een persoonlijk gesprek luisteren we naar jullie wensen, geven advies over de uitgebreide mogelijkheden en maken een voorstel op maat van jullie woning en budget.
Audio en video installaties, KNX aangestuurd, zorgen voor een unieke muziekervaring in het hele huis.  Wil je in elke kamer dezelfde muziek of wil je aangepaste muziek aan de sfeer van de kamer?  Alles kan.
Daarnaast kan de beveiliging van je woning geïntegreerd worden in de domotica-installatie.  Van videofonie en toegangscontrole tot camerabewaking en alarmsystemen.  Je bedient alles op afstand met je smartphone.
Vedelek staat voor kwaliteit, eenvoud en een persoonlijke service.  Contacteer ons voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

Vedelek contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Vedelek. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.